Even geen oppasoma of opa?!!

Mensen, kinderen en ouders ‘verraden’ hun familie bij een BDE/NDE! Als zij in het licht en liefde van het bestaan komen, willen zij daar blijven! Zij zijn dan spontaan hun familie op aarde vergeten! Zij moeten er dan aan herinnert worden, dat ze nog iets af te maken hebben! Eerst dacht je enkel aan je ouders en of kinderen. En je partner! Heel jouw bestaan leek daar enkel om te draaien.
Denk maar aan al die oppasoma’s en opa’s!…
Daarom nodig ik mensen wel nadrukkelijk uit, om daaraan ook voorbij te kunnen gaan. Het gezinsleven te relativeren! Net zoals Jezus deed, toen hij zei tegen iemand die hem geheel wilde volgen, maar zei dat ie eerst een begrafenis had te bezoeken! De meester zei toen: ‘Laat de doden de doden begraven.’
Niet dat je niet van je familie mag houden. Zelfs na een BDE kan jouw liefde nog groter worden voor hen, je familie, je partner maar je gehechtheid is doorbroken.
Maar mensen verwarren gehecht zijn aan iemand met liefde. Totdat zij werkelijk de onpersoonlijke liefde leren kennen van God! Dan wil je enkel jezelf blijven onderdompelen in die oneindige oceaan van licht en liefde, aan gene zijde van het bestaan.
Mijn advies is: Doe eens iets spiritueels voor jezelf en pas dan eens niet op of sla eens een verjaardag over of zoiets! Staar je niet blind op die zogenaamde liefde voor eigen! God leren kennen is je eigen liefde voor je familie echt leren kennen.
God nodigt ons uit hem boven alles lief te hebben. En onze naaste als onszelf.

fantasy-2861107_640.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.