Ik Ben vraagt niets

 

Juist, ja, het leven is simpel maar de mens gecompliceerd.
Dat wat we werkelijk zijn vraagt niets, maar je kunt daar alles bij gaan denken, nietwaar?
Als Ik Ben gelijk is aan God, denk je dan werkelijk dat ‘ie’ iets van jou zou willen?
Volgens mij zijn mensen geboren handelsdrijvers. God lijkt juist op de zon. Die opkomt voor iedereen.
Ik ben vraagt niets. De mens is al van nature heel maar daar valt helemaal niets aan te verdienen en zo ontstond de kerk (synagoge, tempel, moskee) en later de psychologie en psychotherapie. De mens graaft graag in van alles! We zijn geboren gelukzoekers, zogezegd. De kerk (e.d.) wil jouw ziel redden en de wetenschap jouw brein. Beide stromingen hebben hun zeer geleerde heren en dames!…
Maar daar heb ik niets mee. Ik richt me rechtstreeks op de boodschap van ik ben.
Nu kun je zeggen dat we eerst een weg behoren te gaan voor dat we werkelijk klaar kunnen en zullen zijn voor Ik Ben. Maar dat is een feestje wat verscholen ligt in het denken van de mens. Als je daar in gelooft, dat denkt!…
In India geloven mensen in reïncarnatie!… Dat het zelfs nog vele levens kan duren!!…
Goed, als je weet wat liefde is, vergeet je het element tijd in je leven en ben je klaar voor God: Ik Ben.

hourglass-620397_640

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.