Heeft Jezus bestaan?

Vroeger, enkele tientallen jaren geleden was het nog heel interessant, Jezus van Nazareth tot een mythe te verklaren. (Zoals in deze documentaire nog te zien is: https://youtu.be/jjfMeL_8oH4)
Maar tegenwoordig zijn de meeste onderzoekers het over eens: Dat Jezus bestaan heeft.
Meer dan ooit te voren leeft hij: 25% van moslims die tot Jezus komen, hebben Hem zelf op een geestelijke manier ervaren. Ook zijn er steeds meer fysieke wonderen te melden, zoals in deze trailer te zien is:

Auteur: Nathan

Geestelijk advies en heling – Opleiding o.a. op het gebied van: Attitudinal Healing, Mindfulness, NLP, hypnotherapie,… Ook heb ik – Nathan Rozenhart – jarenlang voor onderzoek verricht naar diverse religieuze en spirituele stromingen, zoals: spiritisme, Scientology, Osho, en christendom. Heb geschreven voor diverse tijdschriften: Religie & Mystiek en Spiegelbeeld. Betreffende mijn boeken werd ik diverse keren geïnterviewd, o.a. door Patrick Kicken (in het licht van non-dualiteit). Geef t.z.t. bijeenkomsten samen met Chandra, en sessies. - Van alle geneeswijzen zijn we oprecht gaan geloven in gebedsgenezing en hebben daarom NLP e.d. achter ons gelaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.