Kijken naar jezelf…

Is niet vluchten voor jezelf maar gevoelig zijn voor wat is.
Hoor jij wat je hoort, zie je wat je ziet, voel je wat je voelt: bijvoorbeeld het haar over je gezicht waaien?
Het maakt hierbij niet uit of je gelooft in een God of niet. Geloof staat hierbij niet centraal. Maar het moment zelf. Dat je je geest terug roept naar dit moment. Dat je wat is onderkent: je hoeft er immers niet speciaal naar te zoeken!…
Meer informatie hierover, zie link: https://rozenhart.blog/kijken-naar-jezelf/

divine-light-1296353_640
(Foto: Pixabay.com)

Auteur: Nathan

Geestelijk advies en heling – Opleiding o.a. op het gebied van: Attitudinal Healing, Mindfulness, NLP, hypnotherapie,… Ook heb ik – Nathan Rozenhart – jarenlang voor onderzoek verricht naar diverse religieuze en spirituele stromingen, zoals: spiritisme, Scientology, Osho, en christendom. Heb geschreven voor diverse tijdschriften: Religie & Mystiek en Spiegelbeeld. Betreffende mijn boeken werd ik diverse keren geïnterviewd, o.a. door Patrick Kicken (in het licht van non-dualiteit). Geef t.z.t. bijeenkomsten samen met Chandra, en sessies. - Van alle geneeswijzen zijn we oprecht gaan geloven in gebedsgenezing en hebben daarom NLP e.d. achter ons gelaten! Wat gewaarzijn betreft, betreft het: kijkennaarjezelf.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.