I Am

I Am: I Am Everything.
Je bent de wereld die je waarneemt: je bent de demon in je leven. Je bent de god in je leven.
Binnen het fysieke lichaam openbaart het kwaad en het goede, ja binnen datzelfde lichaam!
Maar… identificeer je er niet mee! Je bent het niet bezittelijk, zogezegd!
Ik ben alles wat ik in mezelf waarneem, zonder enige uitzondering. Ik Ben: ik ben alles.
Onze angst voor de duivel doet hem buiten onszelf houden, terwijl we hem zelf hebben weten op te roepen, met onze: woede! Als hij het vuur is. En het goede het water. Dan zal angst hem nimmer 100% toelaten in ons lichaam – daar waar ook spontaan het – levende – water zal zijn, voor 100%.
De oog in de cycloon: Ik Ben!

iam
Afbeelding via Pixabay.

2 reacties

 1. Waar Liefde is, is er geen plaats voor boosaardigheid (23. Mai 1917).

  (..) Wanneer je bidt voor de Goddelijke Liefde, zal je niet alleen bevrijd worden van het kwaad dat in je smeult en gist, maar je zal ook de invloed overwinnen van de kwade geestelijke wezens die alleen maar wachten op een gelegenheid om mensen aan te zetten tot het kwaad – een interactie en verbinding waarnaar ik je al eens heb verwezen in het gebed dat ik je heb gegeven om de Vader om Zijn liefde te vragen. Deze duistere spirituele wezens die in de aardse sfeer leven worden uitsluitend aangetrokken door het kwaad dat in de harten van de mensen woont. Als je nu om de liefde van de Vader vraagt, verwijder je niet alleen geleidelijk aan de zonde en de dwaling, maar verwijder je ook alles wat deze duistere wezens naar je toe trekt om hun onheilige invloed op je uit te oefenen. Om voor eens en altijd te kunnen ontsnappen aan de verleidingen die voortkomen uit deze donkere schaduwen, moet je dus je ziel ontwikkelen in een mate die het onmogelijk maakt voor kwaadaardige, spirituele wezens om met je in resonantie te gaan en aangetrokken te worden (..).

  https://gottistliebe861032899.wordpress.com/2019/02/04/wo-die-liebe-ist-muessen-bosheit-und-versuchung-weichen/
  https://new-birth.net/padgetts-messages/unpublished-messages-of-james-padgett/the-fathers-love-is-never-far-away/

  Like

 2. Ze zeggen weleens dat licht duisternis aantrekt. Dat het kwaad nu eenmaal de kinderen van het licht achterna zit. Zoals Jezus al zei: De wereld heeft mij gehaat en zal daarom jullie ook haten. Omdat wij niet van deze wereld zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.