Goddelijke genezing

Nu kun je niets hebben met goddelijke visioenen en/of krachten. Ze verwijzen naar het land van fabels! Of alles het liefst geheel en al psychologisch bezien in de plaats in het licht van God en eeuwigheid. Nu kan ik oneindig de Bijbel gaan aanhalen of een ander oud geschrift, heilig boek. Maar laten we eens een sprong in de tijd doen en gaan naar 1948 en de jaren daarna tot 1976. In die tijd scheen de evangelische ster van Kathryn Kuhlman in Amerika. Zij werd enorm bekend door de wonderbaarlijke genezingen die in en rond haar dienst plaats hadden! Ik beschrijf hier in het kort zo’n wonderbaarlijk verhaal*, van menselijk leed en radicale plotselinge genezing: In de jaren zestig gaf Donald Shaw – uit medelijden en hoop – het zeer populaire boek ‘Ik geloof in wonderen’ (die hij zelf ook had geleend) aan zijn buurman Harold Selby, eens zo vitale jonge man, die dan met twee stokken loopt, vanwege multiple sclerose. Blijkbaar slaat het boek aan en gaat Harold naar Pittsburgh, Pennsylvania om daar een genezingsdienst van Kathryn Kuhlman in Carnegie Hall te bezoeken. En hij wordt genezen! Het boek dat deze genezing beschrijft bevat vele getuigenissen, door mensen zelf geschreven. Als je nog verder in de tijd terug gaat stuit je op Smith Wigglesworth (1859 – 1947) waarvan tegenwoordig nog steeds boeken gedrukt worden. Hij had een enorme bediening. Net als bij Kathryn deden zich bij hem de grootste wonderen voor. ‘Wat niet mogelijk is bij mensen, is wel mogelijk bij God.’ … Via http://www.SidRoth.org vind je getuigenissen over deze twee grote (e.a.) gebedsgenezers.

Lees hier verder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.