Seksueel Volwassen Worden!

‘Ondek je plekje’ en dat doen jonge kinderen en jonge mensen maar dat heeft, volgens mij, helemaal niets te maken met dat je een homoseksuele voorkeur (of moet ik zeggen behoefte?) als ideaal moet bestempelen.
‘Kleine kinderen worden groot’ lijkt mij maar sommige mensen blijven liever steken in een bepaalde ervaring, zoals de ervaring van seks met het eigen geslacht!…
Het is opvallend dat de godsdiensten hier op aarde, met miljarden volgelingen, homoseksualiteit afwijzen.
Ik verwerp homoseksuele voorkeur niet maar daarentegen idealiseer ik deze beslist niet!…
Want in mijn ogen kunnen enkel besliste tegenpolen zorgen voor schepping en uitdaging die voorbij alle grenzen gaat. Het gelijke vormt ook uitdagingen, zeker. Maar juist wat je niet kent vraagt oneindig meer. En vrouwen vormen daardoor dan ook in veel godsdienstige ogen het grootste kwaad of verlokking hier op aarde. Want de godsdienstige man wil op gaan in zijn meditatie of gebed en niet denken en verlangen naar de vormen van vrouwen!…
Juist dit grote innerlijke conflict of beter gezegd: uitdaging, kan leiden tot transformatie. Want de fanatieke godsdienstigen onder ons, uit welke godsdienst hoek dan ook, dienen oprechte liefde te krijgen voor vrouwen en hen die ruimte te geven en te gunnen die zij beslist verdienen als ‘zuster’.
Maar als mannen in kloosters en dergelijke liever met elkaar spelen en schijnheilig zijn en vrouwen blijven minachten wordt er helemaal niets geleerd en zeker niet getransformeerd, zo denk ik daarover.

Plaatje: Pixabay.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.