De witte broederschap

De Witte Broederschap is beslist geen georganiseerde aardse club van verlichte meesters, in de vorm van een ashram, klooster en dergelijke! Het is een verborgen, esoterische beweging die niets te maken heeft met welke uiterlijke vorm, wereldse gemeenschap dan ook! Dus bestaat niet bijvoorbeeld in India of Israel. Zoals Jezus (zelf een witte leraar!) al zei, tijdens zijn leven hier op aarde: Het Koninkrijk van God, is onder ons maar mensen zien het niet!

Gepubliceerd door

Nathan

Self-knowledge has had my undivided attention all my life. I have sought spirituality close to home and traveled through India and Israel. I have written for various magazines, including Religion & Mysticism. Furthermore, I have given lectures and workshops alone and together with my wife Chandra in the light of self-knowledge and healing. "He who knows everything except himself misses everything." (Gospel of Thomas.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.