Demonen in ons leven

Demonen in ons leven:
Je zult er maar last van hebben en dat hebben we ook maar we herkennen niet altijd deze in ons leven. Dat heeft volgens mij weer te maken met de Heilige geest in ons leven! Hebben we een wereldgezinde geest, dan zijn we ziende blind en horende doof, zoals Jezus van Nazareth zei!
Je kunt een kind hebben die alleen maar alle aandacht van je opeist, meer dan normaal zogezegd. Je kunt een bepaalde kwaal hebben, die maar je lastig blijft vallen. Je kunt een partner hebben die ergens aan verslaafd is. Je kunt zelf de neiging hebben steeds een leugentje voor bestwil te gebruiken. Etc. Etc. Etc.
We verjagen deze duistere, destructieve krachten door ze te herkennen, door liefde, door waarheid en door geloof.
Weet dat je zuinig met begrip dient te zijn in je leven. Denk maar bijvoorbeeld aan de Kerk, die maar begrip bleef hebben voor leidinggevende mensen binnen de Kerk, terwijl ze slecht bezig waren. Vergeven is een zaak van liefde en intelligentie, nietwaar?
Een demon spreekt nimmer de waarheid, zaait twijfel en prijst wat niet geprezen dient te worden en net andersom.
Je ouder kan een demon bij zich hebben, wat dan? Een ouder heeft veel macht omdat zij/hij jou al kent vanaf de wieg, nietwaar? Terwijl jouw herinneringen niet verder gaan tot je vierde jaar (zoiets). Een ouder kan jou met bepaalde leugens hebben opgevoed, zodat je nimmer echt de waarheid zult weten, betreffende bepaalde kwesties. Etc. Etc. Ouders kunnen zich veel beter voor doen, dan ze in werkelijkheid zijn. Denk maar aan een buurman, die je niet echt kent!
Als je jezelf nauwlettend gadeslaat, 24/7, zul je in ieder geval jezelf rechtstreeks kennen. Niemand die jou dan nog iets wijs kan maken. Zoals zogenaamde hulpverleners en ‘lieve’ ouders.
Drijf het kwaad uit je leven, door goddelijke liefde en door een geest die gericht is op feiten!

Gepubliceerd door

Nathan

Self-knowledge has had my undivided attention all my life. I have sought spirituality close to home and traveled through India and Israel. I have written for various magazines, including Religion & Mysticism. Furthermore, I have given lectures and workshops alone and together with my wife Chandra in the light of self-knowledge and healing. "He who knows everything except himself misses everything." (Gospel of Thomas.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.