Questions

Vraag:…
Antwoord:

Vraag: Behoor je een christen te zijn?
Antwoord: Liefde voor de Waarheid is het allerbelangrijkste. Misschien richt jij je op het nirvana of Brahman.

Vraag: Is islam een ware godsdienst?
Antwoord: Bekritiseer niet iemands theologie maar benader elkaar in en door liefde. Als je iets in en door de praktijk niet bevalt mag je dat natuurlijk altijd met de ander bespreken, lijkt me!

Vraag: Moet je een christen zijn?
Antwoord: Wees zuiver, wees een zoon van God!
Wees geen volgeling van een of andere kerk maar volg God, leer God kennen!

Vraag: De wederkomst van Christus?
Antwoord: Altijd Nu, daar waar jij bent! En nergens anders… Tijd en plaats zijn dus onbekend. Je kunt niet zeggen morgen om die tijd en daar op die plaats… Hij zal aan jou verschijnen, daar waar jij bent, hier en nu. Zijn verschijning is tijdloos!
En weet: Hij Komt Spoedig!

Vraag: Wat is non-dualiteit?
Antwoord: Dat je heel bent, niet gespleten. Dat je Gods wil kent. Dat verlichting en geluk deel zijn van jouw leven, hier  en nu!

Vraag: Helpt gebed?
Antwoord: Daar zijn legio bewijzen voor. Mensen die werkelijk overal van genezen worden. Alleen niet iedereen geneest altijd. Maar zo is het ook bij het lopen bij artsen, niet iedereen geneest door een bepaald medicijn en/of behandeling, niet waar?
Goeie info site over genezen door geloof en gebed is bijvoorbeeld:
https://sidroth.org/television/tv-archives/

Vraag: Komt er een nieuwe wereld?
Antwoord: De nieuwe of andere wereld zijn wezelf. God openbaart zich door de mens zelf. Liefde, waarheid, gerechtigheid, barmhartigheid, gulheid,… staan we toe of niet in ons leven, dus onze samenleving! Er zijn leraren die ons hierop wijzen. Ons leren innerlijke problemen te overwinnen.
Zij zijn niet uit op je geld of lichaam. Liefde is universeel.
De macht (verandering) ligt bij en in onszelf.

Vraag: Bestaat God?
Antwoord: Die vraag kun je alleen zelf beantwoorden. Daarom is Godkennis gelijk aan zelfkennis. Geen wetenschapper en/of priester kan in werkelijkheid die vraag  beantwoorden, dan God of de Waarheid zelf.